Tirsdag, 7. december 2021 — af Christinna Braun

Lykke i det svenske kongehus: Dejlig nyhed om Madeleine

Prinsesse Madeleine. 
Prinsesse Madeleine.
Foto: MEGA
Sveriges prinsesse Madeleine bor til daglig med familien i Florida.

For tre et halvt år siden pakkede Sveriges prinsesse Madeleine og familien deres lækre luksuslejlighed i London ned, hvorefter hele familien rykkede til USA.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her bor de i solrige Florida, som er den sydligste stat i USA.

Normalt plejer prinsesse Madeleine, manden Chris O’Neill og børnene Leonore, 7, prins Nicolas, 6, og Adrienne, 3, at rejse til Sverige og besøge kongefamilien, men corona har også gjort det besværligt for de kongelige at rejse rundt.

Af den grund har Madeleine og familien misset flere af de familiesammenkomster, som den svenske kongefamilie har holdt de sidste par år.

Derfor er det også en glædelig nyhed, at prinsesse Madeleine, Chris O’Neill og børnene har planer om at komme hjem til Sverige til jul.

Det svenske kongehus bekræfter den dejlige nyhed over for Svensk Damtidning.

Mediet løfter også sløret for, at prinsessen skal deltage i en sød juletradition i det svenske kongehus.

- Kongefamilien fejrer jul hjemme helt privat. Prinsesse Madeleine og familien planlægger at komme hjem. Den 20. december deler prinsessen og børnene de traditionelle grantræer ud i den indre gårdhave, siger hoffets kommunikationschef Margareta Thorgren til Svensk Damtiding.

Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, at unge studerende fra Sveriges Landbrugsuniversitet overrækker juletræer til den svenske kongefamilie. Sidste år, var det prins Carl Philip og prinsesse Sofia, der tog imod træerne. Tidligere har de haft børnene med, ligesom kronprinsesse Victoria og prins Daniel også har deltaget i den hyggelige begivenhed med deres børn.

Se billederne fra sidste år, hvor prins Carl Philip og prinsesse Sofia delte juletræer ud, i linket herunder.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden