7. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Madeleine må ændre planer: Lige nu ser det sort ud

Prinsesse Madeleine.
Prinsesse Madeleine.
Arkivfoto: MEGA
Sveriges prinsesse Madeleine og hendes familie, som bor i Florida i USA, kan blive tvunget til at ændre sommerplaner.

Prinsesse Madeleine bor i Florida i USA med sin mand Chris O'Neill og deres børn prinsesse Adrienne, to år, prinsesse Leonore, seks år, og prins Nicolas på fire år, men hver sommer plejer Madeleine og familien at rejse til Sverige for at holde ferie.

Det kan dog blive nødvendigt for prinsessen og familien fra Florida at ændre sommerplaner i år på grund af coronakrisen.

Prinsesse Madeleine fejrede nationaldag

De nære bånd til Sverige markerede Madeleine og hendes børn med en fint Instagram-hilsen, da de i Florida med et par palmer i baggrunden fejrede Sveriges nationaldag den 6. juni.

Hjem til familie

Prinsesse Madeleine vil så gerne hjem til Skandinavien og familien af en helt særlig årsag.

– Fremfor alt nu, når vi ikke bor i Sverige, er den tid på sommeren så vigtig, sådan at fætre og kusiner også får et nært venskab, og det er meget vigtigt, sagde Madeleine sidste år i et interview med den landsdækkende tv-kanal SVT.

Det ser sort ud

Lige nu er der desværre ingen planer om, at Madeleine og familien kommer til Sverige på sommerferie på grund af corona-situationen i USA.

Det ser med andre ord sort ud med hensyn til at få samlet hele den svenske kongelige familie i løbet af sommeren.

Ingen tilladelse

– Prinsessen kan komme till Sverige, når der gives tilladelse, lige nu er der ikke en sådan tilladelse, siger det svenske kongehus’ kommunikationschef Thorgren, hovets informationschef ifølge det svenske medie Expressen.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/nyforsidebb23_1.jpg

Læs mere om: