Lørdag, 14. august 2021 — af Ulrik Ulriksen

Madeleine og familien byder på skøn overraskelse

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For de mange lokale, som var mødt op ved Drottningholm Slot, var det fantastisk at se prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O´Neill samt parrets tre børn.

Da prins Julians dåb var overstået i Drottningholm Slotskirke, kom de kongelige ud og lod sig fotografere, og samtidig gav de sig tid til at hilse på de mange lokale, som var mødt op ved slottet.

Prinsesse Madeleine kom ikke ud i første omgang

Efter prinsesse Sofia og prins Carl Philip var kommet ud af Drottningholm Slotskirke med dåbsbarnet prins Julian og deres to store drenge Gabriel og Alexander, kom kongeparret samt kronprinsesse Victoria og hendes mand og børn ud af kirken, men herefter lukkede de store kirkedøre.

Det så i et minut eller to ud som om, at vi ikke ville få prinsesse Madeleine og Chris O´Neill og deres tre børn at se udenfor kirken.

Og det ville have skuffet de mange pressefotografer og alle de lokale fans.

Skøn overraskelse

Det virkede bestemt som om, at man ikke ville få flere fra den kongelige familie at se, og mange havde dermed helt opgivet at få et glimt af Madeleine og hendes familie.

Men så gik kirkedøren pludselig op igen, hvorefter alle fik en skøn overraskelse.

Ud kom prinsesse Madeleine og Chris O’Neill med deres tre børn Leonore, Adrienne og Nicolas.

Det var alle ved kirken meget begejstrede for, og det så ud til, at prinsesse Madeleine og hendes familie nød den store opmærksomhed,

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden