1. maj. 2016
Af Pia Meisner

Madeleine og Victoria: Se Sveriges dejlige prinsesser

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/kongen_70_aar.jpg
Foto: AOP / Grafik: Steen Dart
Prinsesse Madeleine og kronprinsesse Victoria bar vidunderlige gallarober fra Elie Saab til kong Carl Gustafs fødselsdag på slottet.

Noget af det bedste ved store kongelige fester er de fantastiske kjoler og diademer, som kongelige kvinder iklæder sig. Og alle venter altid spændt på, hvad Sveriges smukkeste søstre, kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine, har på.

Mors dags-gave: Køb 12 numre af BILLED-BLADET og få 2 biografbilletter

Til gallamiddagen i forbindelse kong Carl Gustafs 70-års fødselsdag levede kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine til fulde op til folks forventninger. De bar begge underskønne rober designet af en af deres absolut favoritdesignere, Elie Saab.

https://imgix.billedbladet.dk/4.04968832.jpg
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Foto: AOP

Kronprinsesse Victoria var i en romantisk silkerobe i sart rosa. Modellen hedder Melrose og har et lagt af blonder i forskellige mønstre øverst. De høje stiletter og clutchen er ligeledes fra Elie Saab.

Smukke prinsesse Madeleine

Lillesøster Madeleine bar en super festlig gallakjole med masser af glitrende pailetter fra Elie Saab.

https://imgix.billedbladet.dk/4.04968844_1.jpg
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill
Foto: AOP

Kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine låner tit hinandens tøj og rober, og lige netop denne Elie Saab-kjole har været båret til kongelige fester flere gange.

I 2013 bar prinsesse Madeleine den til festen aftenen før sit bryllup med Chris O'Neill, og i 2015 havde kronprinsesse Victoria pakket den i kufferten, da hun sammen med prins Daniel deltog i gallamiddagen på Fredensborg Slot i anledning af dronning Margrethes 75-års fødselsdag.

Læs mere om: