Madeleine overrasker med dejlig nyhed

Prinsesse Madeleine

Prinsesse Madeleine

Foto: Ritzau/Scanpix
Det er for prinsesse Madeleine og hendes mand og deres børn fantastisk at være i Sverige denne sommer. Nu har de inviteret et elsket familiemedlem til Sverige for at nyde ferien sammen med dem.

Det meste af den svenske kongelige familie har været samlet på Solliden på Öland den forløbne uges tid, og det er meget længe siden, at de har været sammen på denne skønne måde og i så vidunderlige omgivelser.

Prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O´Neill har jo på grund af corona-situationen været isolerede i Florida i USA det seneste års tid.

Chris O´Neill og prinsesse Madeleine
Foto: Ritzau/Scanpix

Chris O´Neill og prinsesse Madeleine

Heldigvis er Madeleine og mand og deres tre børn i Sverige denne sommer, hvor der er gang i den royale familiehygge.

Madeleine nyder svensk sommer

Madeleine har blandt andet udnyttet en masse kvalitetstid med storesøster kronprinsesse Victoria, der for nylig blev fejret i anledning af sin 44 års fødselsdag.

For prinsesse Madeleine er det fantastisk at være sammen med familien, og især er det skønt at se dronning Silvia og kong Carl Gustaf sammen med børnene Adrienne, Leonore og Nicolas

Det er dog ikke kun mormor og morfar, som får mulighed for at hygge med Madeleine og Chris’ tre børn i sommerferien.

Har inviteret svigermor

Prinsesse Madeleine har ifølge Svensk Damtidning inviteret sin svigermor og sine børns farmor Eva, som bor i London, til Sverige denne sommer.

Eva O´Neill
Foto: Martin Høien

Eva O´Neill

Såfremt nye rejserestriktioner ikke kommer i vejen, vil farmor Eva altså snart kunne nyde sine tre børnebørn Adrienne, Leonore og Nicolas, når de tumler rundt i det svenske sommerland.

Det er nemt at give BILLED-BLADET i julegaveKlik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden