15. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Madeleine vækket midt om natten med trist nyhed

Prinsesse  Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: Karin Törnblom/Ritzau Scanpix
For prinsesse Madeleine må det have været meget ubehageligt at blive kontaktet midt om natten på grund af et uheld i familien.

Svenske prinsesse Madeleine, der bor med sin mand Chris O’Neill og deres tre børn i Florida i USA, blev kontaktet midt om natten amerikansk tid på grund af et uheld i den nære familie mandag morgen hjemme i Sverige.

Madeleine fik besked

Kongehusets kommunikationschef Margareta Thorgren har til Svensk Damtidning fortalt om uheldet, der ramte dronning Silvia.

Dronning Silvia
Dronning Silvia
Foto: Ritzau/Scanpix

Dronningen faldt indenfor på slottet og tog fra med højre hånd i faldet.

Det kostede et brækket håndled og en tur i ambulance til hospitalet, hvor dronningen fik gips på armen.

Lidt af et chok

For prinsesse Madeleine må det have været meget ubehageligt at blive kontaktet midt om natten på grund af et uheld i familien.

Det havde dog været endnu mere ubehageligt, hvis hun ikke var blevet kontaktet af kongehuset og i stedet først havde læst om sin mors ulykke via de digitale medier.

Hele den kongelige familie blev informeret

Margareta Thorgren bekræfter, at man valgte at kontakte prinsesse Madeleine midt om natten Florida-tid for at informere hende om dronning Silvias faldulykke.

Også resten af den royale familie blev kontaktet kort efter Silvias uheld.

– Hele den kongelige familie blev informeret her til morgen. De synes naturligvis, at dette er vældig trist, siger kongehusets kommunikationschef.

Læs mere om: