Torsdag, 24. september 2020 - af Marianne Singer

Madeleines søde overraskelse: Det må gøre mor glad

Dronning Silvia og prinsesse Madeleine ved et Childhood Foundation event i Sverige i december. 

Dronning Silvia og prinsesse Madeleine ved et Childhood Foundation event i Sverige i december. 

Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Madeleine overrasker med sjældne og rørende ord om sin mor, dronning Silvia, på nyt Instagram-opslag.

Prinsesse Madeleine deler jævnligt billeder af sine børn og enkelte gange også billeder, hvor hun er på opgave med sin mor, dronning Silvia.

Foto: Ritzau Scanpix

Men det er sjældent, at prinsesse Madeleine fremhæver sin elskede mor og samarbejdspartner med ord, som hun gør i et nyt Instagram-opslag.

Rørende ord

Her siger én lille sætning alt om Madeleines tætte forhold til sin mor og hvor meget hun beundrer hende.   "Min mor er min helt. Hun er en utrættelig fortaler for at bekæmpe seksuelt misbrug og udnyttelse af børn. I denne uge taler hun ved et Forenede Nationsers generalforsamling-event, for at opfordre verdens ledere til fortsat at bekæmpe misbrug af børn og udnyttelse online og offline. Alle børn fortjener at kunne drage fordel af styrken i samarbejde. Vi må arbejde sammen for at beskytte børn online." skriver prinsesse Madeleine til et billede af sin mor, dronning Silvia, på job.
  Prinsesse Madeleine og dronning Silvia har arbejdet sammen i World Childhood Foundation siden 2006. Dronning Silvia stiftede fonden, der kæmper for børns rettigheder over hele verden, tilbage i 1999.  
 

Stolt af datter

Tidligere har også dronning Silvia udtalt sig rosende om sin datter i forbindelse med arbejdet for fonden.    - Jeg er meget glad og stolt over, at Madeleine har denne interesse, sagde dronning Silvia således, da hun for et par år siden deltog med Madeleine i en gallafest til fordel for The Mentor Foundation på det eksklusive Four Seasons Hotel i Washington DC.    Silvia har ikke set Madeleine og hendes familie, der bor i Florida, i flere måneder på grund af coronakrisen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden