7. sep. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Meghan er ikke et forbillede for prinsesse Sofia

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.
Arkivfoto: MEGA
For Sveriges prinsesse Sofia er det fantastisk at være en synlig del af kongehuset, selvom hun også elsker bare at være helt anonym og privat.

Sveriges prinsesse Sofia har haft en ganske hård tid for år tilbage, og der var i Sverige mange, som kritiserede prins Carl Philips valgt af livsledsager.

Kritikken rystede Sofia, der ikke var forberedt på at komme i modvind på denne måde.

Prinsesse Sofia var overrasket

Heldigvis kunne hun læne sig op af prins Carl Philip, som var der for hende, da det virkelig gjaldt.

– Jeg troede, at der ville være forståelse og accept, siger prinsesse Sofie i en ny tv-dokumentar med titlen ”Prinsesse Sofia – Project Playground.

Alt går meget bedre

Heldigvis går alt meget bedre i dag, og Sofia er mere populær end nogensinde.

Derfor har den svenske prinsesse heller ikke overvejet at gøre som hertuginde Meghan af Sussex – det vil sige at lave en megxit og trække sig fra sin rolle i kongehuset.

Har ikke overvejet det

TV4-journalisten Renée Nyberg spurgte i tv-dokumentaren Sofia, om kunne overveje en megxit.

– Nej, faktisk ikke. Jeg synes, jeg har fundet en så fantastisk balance, og jeg kan virkelig se alt det positive ved at være kongelig nu. Når man har klaret sig gennem de mest stormfulde år og alt det dér, så kan jeg se, at det er en så enorm fordel, fordi vi kan være lidt i begge verdener, lyder det fra Sofia, som altså kan se de mange muligheder, der er på den helt særlige platform, man har som royal profil.

Og samtidig er hun og Carl Philip jo så privilegerede, at de stadig kan trække sig tilbage og være helt private i ny og næ.

Læs mere om: