7. jun. 2013
Af Malan Joensen

Milliardær-gæster skal fejre brudeparret i Stockholm

Chris O'Neill og Prinsesse Madeleine.
Chris O'Neill og Prinsesse Madeleine.
Foto: AOP
Mange af gæsterne til det svenske bryllup har en særdeles velspækket tegnebog.

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill kan godt glæde sig til at se nogle meget velklædte bryllupsgæster i morgen – en del af deltagerne har nemlig så mange penge, at prisskiltet på tøjet langt fra er noget problem.

Det skriver avisen Aftonbladet.

Det er især Chris O’Neills venner, der hører til i den økonomiske superliga.

For eksempel skal Lancelot Frick, hvis farfar grundlagde UBS, et af verdens største internationale finansfirmaer, være med til at gratulere brudeparret.

Også vennerne John og Christina Chandris kan være med i det gode selskab – John Chandris, hvis farfar grundlagde et rederi, siges at være god for omkring 4 milliarder svenske kroner.

Chris O’Neill mødte vennen Maxwell Federbush på Columbia University, og hans kone, Nishita Shah Federbush, har 2 milliarder svenske kroner i banken og er en af Thailands rigeste.

Også inden for bilbranchen har brudgommen venner – således er milliardæren Georg von Opel, barnebarn af Adam von Opel, der grundlagde det tyske bilfirma, inviteret. Bilbarnebarnet, der siges at være god for 12,5 milliarder svenske kroner, er i øvrigt med på Forbes’ liste over verdens rigeste.

En af Storbritanniens rigeste familier er også repræsenteret ved brylluppet – Aidan og Fizzy Barclays familie siges nemlig at være god for 30 milliarder svenske kroner.

Aftonbladet mener, at omkring 20 milliardærer er inviteret til de royale festligheder i Stockholm i morgen.

Læs mere om: