Lørdag, 10. oktober 2015 — af Juliane Olsen

Nu er navnene på prins Nicolas’ faddere offentliggjort

Prins Nicolas
Det er allerede kendt, at prins Carl Philip skal stå fadder til lille prins Nicolas søndag, men nu har det svenske hof offentliggjort navnene på de fem øvrige faddere.
Foto: AOP
Det bliver en række kongelige slægtninge og nære venner, der søndag skal stå faddere, når prins Nicolas skal døbes.

Det er allerede offentligt kendt, at prinsesse Madeleines bror, prins Carl Philip, skal stå fadder ved prins Nicolas’ dåb søndag.

Det afslørede han under sit besøg i Dalarna for nyligt, hvor han samtidig roste den lille prins, der nu skal døbes.

Men nu har det svenske hof ifølge Svensk Damtidning offentliggjort navnene på de øvrige fem personer, der skal være faddere for den lille prins.

LÆS MERE: Prins Nicolas' dåb sendes live alligevel

Halvsøster skal stå fadder

Det bliver blandt andre Chris O’Neills halvsøster, Natascha Abensperg Und Traun, der er datter af Eva O'Neill og gift med den østrigske greve Ernst von Abensperg Und Traun.

Ernst von Abensperg Und Traun var med som fadder ved prinsesse Leonores dåb sidste år, og parret har sammen børnene Milana, Chiara og Moritz.

Natascha Abensperg Und Traun er tidligere moderedaktør på det britiske magasin Tatler, og familien bor i Østrig.

Prinsesse Madeleines fætter er valgt

Desuden er prinsesse Madeleines fætter, Gustaf Magnuson, der er søn af prinsesse Christina, også valgt til opgaven.

Han er nabo til prins Carl Philip og prinsesse Sofia på Kungliga Djurgården i Stockholm og er gift med modellen Vicky André Magnuson - sammen har de datteren Désirée.

Chris O’Neills svoger, godsejeren Henry d’Abo, er også blevet udpeget til fadder - han er gift med Chris O'Neills søster Tatjana, som han har tre børn med og tilhører den britiske landadel.

Katarina Von Horn skal være fadder

Hans datter Jasper var brudepige ved Chris O'Neill og prinsesse Madeleines bryllup, og Tatjana stod desuden fadder til prinsesse Leonore.

Derudover er æren også tilfaldet prinsesse Madeleines barndomsveninde, Katarina Von Horn, der er uddannet økonom og gift med Robert Von Horn, som hun har en datter med.

Sidst men ikke mindst tæller listen også Chris O’Neills bedste ven, Marco Wajselfisz, som han mødte under sit kostskoleophold i Schweiz, og som også var med som gæst ved prinsesse Leonores dåb.

Kronprinsesse Victoria stod i sin tid fadder til prinsesse Leonore, men hun er altså ikke med på holdet denne gang.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden