Torsdag, 26. oktober 2017 - af Juliane Olsen

Nu er prinsesse Estelles fødselsdagsgave repareret efter hærværk

Prinsesse Estelle
Prinsesse Estelle
Foto: AOP
Som toårig modtog prinsesse Estelle en gyngesvane i fødselsdagsgave, som nu er repareret efter at have været udsat for hærværk i sommer.

Alt er i sin skønneste orden igen, efter femårige prinsesse Estelle i sommer fik ødelagt en gave, hun havde modtaget, da hun fyldte to år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En gyngesvane i prinsesse Estelles hertugdømme Östergotland blev nemlig udsat for hærværk, og nu er den altså blevet repareret ifølge Svensk Damtidning.

- Det føles godt, at svanen er på plads nu, hvor Östergotland bliver besøgt af prinsessens mor, kronprinsesse Victoria, siger den ansvarlig driftingeniør på Stadsmiljökontoret, Carl Eriksson.

Svanen blev slået i stykker

Prinsesse Estelle modtog gyngesvanen sammen med en park og en eventyrsti, da hun besøgte hertugdømmet for første gang.

Men i slutningen af juli blev svaneskuplturen, som altså også kan gynge, udsat for hærværk, for den blev nemlig slået i stykker og spredt rundt om i parken.

Stumperne blev efterfølgende samlet, og der blev lavet en politirapport på hændelsen, men først nu er repareringsarbejdet altså færdigt.

Prinsesse Estelle kommer måske med på turen

Svanen altså genopført og sat på plads forud for kronprinsesse Victorias vandring i området torsdag.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Den 26. oktober vil hun nemlig gå en tur igennem naturreservatet Tinnerö i Östergötland, og muligvis vil kronprinsessen være i selskab med prinsesse Estelle.

Kronprinsesse Victoria har netop overstået en vandring i Västerbotten, og nu gentager hun altså snart succesen i et andet område.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden