28. feb. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Nu reagerer prinsesse Madeleine på Ukraine-krisen: Synd for børnene

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: Mega
For Sveriges prinsesse Madeleine er det rystende, at Rusland har invaderet Ukraine og har startet en krig. Hun er især bekymret for de ukrainske børn.

Sveriges prinsesse Madeleine er ligesom sin mor dronning Silvia dybt involveret i arbejdet for at gøre verden til et bedre sted for børn.

Derfor har Madeleine og dronningen sammen lagt meget arbejde i organisationen World Childhood Foundation.

Prinsesse Madeleine sætter fokus på børnene

Madeleine bor i Florida i USA og arbejder i den amerikanske del af organisationen, som dronning Silvia i sin tid stiftede.

Forleden kom prinsesse Madeleine via Childhood Foundation og via sin egen Instagramprofil med en reaktion på, at Rusland har invaderet Ukraine og dermed har startet en krig.

Det er især familier på flugt med små børn, der har ramt prinsessen.

Er aktiv i Ukraine

- I over 18 år har vi med Childhood været aktive i Ukraine. Vi har etableret nære og stærke samarbejder med organisationen i landet for at hjælpe udsatte børn, og jeg har haft mulighed for at møde flere af disse organisationen under mine rejser til Ukraine. Mine tanker er med dem og børnene i disse svære tider, skriver Madeleine som fremtrædende figur i Childhood på sin egen officielle Instagramprofil med over 300.000 følgere.

Læs mere om: