Fredag, 12. november 2010 - af af Jan Bergman

Nu taler kong Carl Gustafs elskerinde

Camilla Henemark

Camilla Henemark giver eksklusivt intervew med den svenske avis Expressen.

Foto: Expressen
Den svenske konges elskerinde Camilla Henemark tager nu bladet fra munden og fortæller om forholdet.

Den ene pikante overskrift afløste den anden, da hele Sverige sidste uge gik i chok oven på udgivelse af den såkaldte skandalebog, der kom med saftige afsløringer om kongens formodede dobbeltliv.

Og især afsløringen om, at kongen har haft en elskerinde, bragte sindede i kog på den anden side af sundet.

Camilla Henemark, tidligere sanger i gruppen Army of Lovers, er kvinden, der ifølge bogen Den modvillige monark, lagde landets konge ned, og efterfølgende har hun måtte føle hele Sveriges vrede på sin krop.

Nu har Camilla så valgt at tage bladet fra munden, og i et interview med den svenske avis Expressen, fortæller den kønne Camilla om forholdet til kong Carl Gustaf.

I det fem sider lange interview med avisen, fortæller Camilla om det første møde med kongen hos en fælles bekendt, og herefter gik det hurtigt med kontakten mellem de to.

- Vi talte meget, om alt muligt. Han er spontan og nysgerrig. Og han morede sig over at høre om en masse ting, som han måske aldrig ser eller oplever fra det almindelige liv, når man lever så beskyttet som han gør.

Senere udviklede forholdet sig, og Camilla fortæller blandt andet om hvordan hun og kongen legede med tanken om at flygte til en øde ø sammen.

Allerede den gang vidste Camilla, at forholdet til kongen kunne koste hende dyrt, og selvom kongen stod til at miste utroligt meget, så ville hele Sverige komme til at foragte hende.

- Men jeg vil blive hadet af alle som elsker Silvia, hvilket er hele Sverige inklusiv mig selv og min mor, fortæller Camilla til avisen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden