19. okt. 2017
Af Juliane Olsen

Nu vender prinsesse Sofia tilbage efter barsel

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia
Foto: AOP
Snart får vi prinsesse Sofia at se igen, efter hun blev mor til sit andet barn i slutningen af august, for det svenske hof har allerede lagt opgaver ind i hendes kalender.

Den 32-årige prinsesse Sofia vil snart være på officiel opgave igen. Allerede fredag den 20. oktober vil hun forlade sin nyfødte søn til fordel for en opgave med prins Carl Philip.

Prinseparret vil nemlig ifølge Svensk Damtidning deltage i en velgørenhedsmiddag til fordel for Project Playground på Hallwylska palatset i Stockholm.

Efterfølgende venter der to opgaver for den nybagte mor til to, og den første vil være i samarbejde med det svenske kongepar og kronprinsesse Victoria.

Klar til barnedåben

Prinsesse Sofia vil nemlig deltage i Global Child Forum Partner Advisory Board Meeting på slottet i Stockholm den 15. november.

Den 21. november vil prinsesse Sofia og prins Carl Philip deltage i et uformelt møde med titlen ”Dyslexialand”, der også finder sted på slottet.

Den 1. december bliver prins Gabriel så døbt i Drottningholms slottskirke, og som de seneste års kongelige dåbsceremonier i det svenske kongehus bliver det både højtideligt og familiært.

Nye familiebilleder

Alle voksne medlemmer af den svenske kongefamilie vil være tilstede ved ceremonien, og også den London-bosiddende prinsesse Madeleine og Chris O’Neill vil lægge vejen forbi.

Tidligere på måneden offentliggjorde prins Carl Philip og prinsesse Sofia nye officielle billeder af deres familie på fire.

Her var lille prins Gabriel seks uger gammel og lå trygt i favnen på sin far, og det må siges at være nogle dejlige portrætter af en lykkelig familie.

Læs mere om: