20. jun. 2016
Af Marianne Singer

Ny kongelig udstilling i Sverige: Se prinsessernes smukke brudekjoler!

prinsesse sofia
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Der venter royale fans en helt særlig oplevelse, når de fra oktober kan beundre fem kongelige brudekjoler på nært hold.
Er man blandt de mange seere, som med interesse har fulgt de kongelige, svenske bryllupper gennem de senere år, kan man glæde sig til en kommende udstilling på det kongelig slot i Stockholm.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia har netop fejret deres 40-års bryllupsdag, og i den anledning vil der fra den 22. oktober blive åbnet en eksklusiv udstilling med kongelige brudekjoler. Deriblandt fra det seneste kongelige bryllup i Sverige da prinsesse Sofia og prins Carl Philip blev gift. SE BILLEDERNE: Prins Carl Philip og prinsesse Sofias store dag

Også dronning Silvias brudekjole vises frem

Ifølge det svenske kongehus kan publikum beundre den elegante brudekjole fra Dior, som dronning Silvia bar den 19. juni 1976, kronprinsesse Victorias smukke brudekjole af Pär Engsheden fra den 19. juni 2010, prinsesse Madeleines brudekjole fra Valentino, som hun havde på til brylluppet den 8. juni 2013, prinsesse Sofias kjole designet af Ida Sjöstedt fra vielsen med prins Carl Philip den 13. juni sidste år og prinsesse Lilians fra brylluppet med prins Bertil den 7. december 1976 på Drottningholms slott. Udstillingen åbner den 22. oktober og slutter den 5. marts 2017, og der er allerede billetter til salg.

Læs mere om: