28. feb. 2021
Af Marianne Singer

Nye magiske billeder: Victoria i glamourøs stil

Kronprinsesse Victoria. 
Kronprinsesse Victoria.
Foto: Ritzau ScanpixK
Kronprinsesse Victoria ser magisk ud på nye billeder, som kongehuset har delt i anledning af, at hun har modtaget en fornem pris.

Kronprinsesse Victoria tager pusten fra alle med nye billeder, som kongehuset har delt af kronprinsessen i anledning af, at hun har modtaget en fornem pris.

Det er læserne af magasinet QX, der har kåret kronprinsessen til "Årets hetero" for blandt andet den stærke åbningstale, hun holdt ved sidste års Stockholm Pride.

Er stolt og glad

"Magasinet QX læsere har valgt Kronprinsessen til en af vindernes ved årets "Gay-gala", blandt andet i anledning af den tale, Kronprinsessen holdt ved sidste års åbning af Stockholm Pride.

Årets gala er aflyst, men Kronprinsessen har skrevet et takkebrev til læserne i hvilket hun blandt andet siger:
"Jeg blev virkelig stolt og glad for den fine udmærkelse fra QX:s læsere. Den betyder meget for mig. Tak! [...] Det seneste år har været meget krævende på forskellig vis. I mange dele af verden er menneskerettighedsarbejdet blevet hæmmet eller forhindret af pandemien. Derfor er det nu særlig vigtigt, at vi fortsætter med hver dag at arbejde for en verden, hvor LGBTQI-mennesker får mulighed for at leve i frihed og uden undertrykkelse. En verden, hvor man kan være lige den, man er og være stolt af det." #qxgaygala #åretshetero @qxse," skriver kongehuset til opslaget med de nye flotte billeder af en festklædt og meget glamourøs kronprinsesse Victoria.

Magasinet QX viser endnu et portræt fra den flotte billed-serie med Victoria på deres Instagram.

Tryk her for at se opslaget

Læs mere om: