Fredag, 20. september 2013 — af Jan Bergman

Nye unikke billeder med prinsesse Madeleine i ELLE

Prinsesse Madeleine.
Prinsesse Madeleine.
Kungahuset.se
Der er fart over feltet i den 31-årige svenske prinsesses liv, og nu kan den svenske udgave af ELLE prale af, at de har fået eksklusivt interview og billeder af Madeleine.

Der sker rigtigt meget i prinsesse Madeleines liv i disse år. Den 8. juni blev prinsessen viet med sit livsudkårne, den amerikanske erhvervsmand Chris O’Neill ved et storslået bryllup i Stockholm.

Mindre end tre måneder efter store dag kunne hoffet så glad meddele, at prinsesse Madeleine er i lykkelige omstændigheder. Den blivende mor har det godt, og fødslen er beregnet til at skulle finde sted i begyndelsen af marts 2014, lød det glade budskab fra hoffet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Foruden sine kongelige forpligtelser, har Madeleine også travlt med sit arbejde i New York, hvor hun bruger meget tid på Childhood Foundation, der blandt andet lige har lanceret en kampagne med titlen ”Thank you”.

Midt i prinsessens travle kalender, har Madeleine dog alligevel fundet tid til at mødes med den svenske udgave af modemagasinet ELLE. Og det det er ELLE selvfølgelige temmelig stolte af og lover læser et spændende interview med Madeleine og helt unikke billeder.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden