Søndag, 19. juli 2015 - af af Niels Burgos

Nygifte Carl Philip til koncert med sin Sofia, Victoria og Daniel

Klar til koncert: Prins Carl Philip, prinsesse Sofia, kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Klar til koncert: Prins Carl Philip, prinsesse Sofia, kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Foto TT
Den svenske popduo Roxette gav koncert i Kalmar, blot en halv times kørsel fra Solliden, hvor de unge kongelige nyder ferien. Derfor tog det kongelige firkløver til koncert - og dansede løs fra deres pladser til duoens populære sange,

Kronprinsesse Victoria var hurtigt oppe at stå med armene i vejret, da Per Gessle og Marie Frederikson i popduoen Roxette slog de første toner an til koncerten i Kalmar. Der blev vinket og fingerkysset fra VIP-pladserne til scenen, for det er tydeligt, at Victoria har et nært forhold til Roxette og duoens musik. Kronprinsessen er private med venner med pop-parret - og de deltog bl.a. også, da Victoria og Daniel blev gift.

Men lørdag aften i Kalmar var der lagt op til musikfest. Kronprinsesse Victoria og prins Daniel havde selskab af nygifte prins Carl Philip og Sveriges nybagte prinsesse Sofia. De to krammede og kyssede til musikken - ikke mindst da Marie Frederikson sang "It must have been love" -  mens Victoria slet ikke kunne sidde stille. Hun dansede til "Sleeping in my Car" og "Crush on you" . Og da koncerten sluttede med "The look", var den svenske kronprinsesse næsten helt oppe på stolen.  I sandhed en kongelig aften for både Roxette og de svenske prinser og prinsesser.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden