9. nov. 2017
Af Juliane Olsen

NYT BILLEDE: Kronprinsesse Victoria modtog helt særlig 40-års gave

Kronprinsesse Victoria.
Kronprinsesse Victoria.
Foto: AOP
I 40-års fødselsdagsgave har kronprinsesse Victoria modtaget et unikt portræt på Gripsholm Slot.

Den svenske kronprinsesse Victoria fyldte 40 år den 14. juli, og nu har hun modtaget en særlig fødselsdagsgave på bagkant.

På Gripsholm Slot i den svenske by Mariefred modtog kronprinsessen ifølge Svensk Damtidning et portrætfoto, der er taget af fotograf Thron Ullberg.

- Det her gør jeg med glæde blandet med skræk, for jeg har ikke engang set portrættet endnu, sagde kronprinsesse Victoria.

Kronprinsesse Victoria afslørede nyt portræt

Fotografen har taget billedet af den svenske tronarving ved Gustav III’s Pavilion ved siden af Haga Slot.

Kronprinsesse Victoria ankom til Gripsholm Slot tidligt på formiddagen, og afslørede efterfølgende portrættet foran en forventningsfuld forsamling.

De var samlet i slottets Vita Salong, og slotsfogeden Stefan Wirten udtryktet begejstring for, at Gripsholm Slot fik lov at være en del af overrækkelsen.

Kronprinsesse Victoria får eget eksemplar

På Gripsholm Slot findes statens unikke portrætsamling, og inden afsløringen var kronprinsesse Victoria ude på en vandretur.

Det er Nationalmuseets Venner, som har doneret portrættet til Nationalsmuseet i Sverige, men kronprinsessen får også sit eget eksemplar.

Det kan hun så hænge op hjemme på Haga Slottet, og dermed følge den tradition, der er om, at medlemmer af den svenske kongefamilie bliver foreviget på runde dage.

Kronprinsesse Victoria
Foto: All Over
https://imgix.billedbladet.dk/3.04104825.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: