4. maj. 2021
Af Marianne Singer

Nyt flot billede af prins Carl Philip: Takker for fantastisk støtte

Prins Carl Philip. 
Prins Carl Philip.
Foto: Linda Broström, Kungl.Hovstaterna
Prins Carl Philip deler sammen med sin designmakker Oscar Kylberg et nyt portræt og en stor tak.

Prins Carl Philip ser glad og tilfreds ud på et nyt billede, hvor man ser ham sammen med sin designmakker Oscar Kylberg.

Det fine portræt hører til et opslag på deres Instagramprofil @bernadottekylberg, hvor de takker for den store støtte af deres design.

Spændende rejse

"Vi er på sådan en spændende rejse! Vi er så taknemmelige for den fantastiske støtte af vores design fra aller jer rundt omkring i verden. Der er mange spændende designprojekter på vej. Følg også med i vores nye brand NJRD, der kommer masser af nye design i år! Check out NJRD @nordicnest ? Link in bio! Thanks guys! /B&K
#bernadottekylberg #changethroughdesign #swedishdesign #scandinaviandesign #njrddesign #nordicnest #interiordesign #design photo by @morgannorman", skriver prins Carl Philip og Oscar Kylberg på deres Instagramprofil.

For første gang

I november lancerede prins Carl Philip og Oscar Kylberg, kendt som designduoen Bernadotte & Kylberg, for første gang deres helt eget design- og livsstilsmærke, NRJD, i samarbejde med Nordic Nest.

Det var tilbage i 2012, at prins Carl Philip og Oscar Kylberg begyndte at designe sammen under navnet Bernadotte & Kylberg.

Gennem årene har de udført en lang række projekter og designopgaver for forskellige brands, blandt andet for danske Stelton.

Læs mere om: