Fredag, 2. juli 2021 - af Marianne Singer

Nyt fra hoffet: Kronprinsesse Victorias ferie kan afbrydes når som helst

Kronprinsesseparret.

Kronprinsesseparret.

Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Victoria har nu sommerferie sammen med sin mand og børn, men den kan, ifølge hoffet, afbrydes når som helst.

Den svenske kongefamilie har begyndt deres sommerferie, fortæller hoffet til Svensk Damtidning, hvilket betyder, at de traditionen tro tager til kongefamiliens favorit-feriested Öland.

Her bor kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen med deres børn, prinsesse Estelle, 9, og prins Oscar, 5, i deres private villa på Sollidens slots grund, mens kongeparret kommer til at opholde sig på selve slottet.

I år har også både prins Carl Philip og prinsesse Madeleine meldt deres ankomst med deres familier. 

Kan hurtigt ændre sig

Indtil kronprinsesse Victorias officielle fødselsdagsfejring den 14. juli er der lige nu ingen kongelige opgaver i kalenderen.

Men på grund af den aktuelle corona-situation i Sverige, er kongehuset klar til hurtigt at ændre planer, hvis det bliver nødvendigt.

- Det kan hurtigt ændre sig, især med tanke på den aktuelle situation, lyder det således fra Margareta Thorgren, hoffet kommunikationschef til Svensk Damtidning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er flyttet

I løbet af ugen flyttede allerede kong Carl Gustaf og dronning Silvia til Öland, hvor det er planen, at de skal opholde sig resten af ferien. 

Til Svensk Damtidning siger Thorgren dog, at der kommer til at ligge kongelige opgaver indimellem.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden