28. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Nyt fra hoffet: Sådan fejrer Madeleine sin far

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: Martin Høien
Kong Carl Gustaf fylder 75 år fredag den 30. april, og det skal fejres. Prinsesse Madeleine, der bor i USA med sin mand og deres børn, skal naturligvis også fejre sin far.

Sveriges prinsesse Madeleine bor i Florida i USA sammen med sin mand Chris O’Neill og deres tre børn Adrienne, Leonore og Nicolas, og på fredag skal Madeleine og hendes mand og børn naturligvis være med til at fejre Kong Carl Gustaf i anledning af hans 75-års fødselsdag.

Madeleine fejrer sin far

Der har faktisk været en del hemmelighedskræmmeri omkring selve fejringen, men flere detaljer er sluppet ud.

Carl Gustaf medvirker i en ny podcast, og her fortæller han, at familien og nogle af hans børnebørn faktisk skal deltage i en privat fødselsdagmiddag i Stockholm.

Desværre kan Madeleine ikke deltage i familiefesten i fysisk forstand, hvilket der da heller ikke var mange, som havde regnet med på grund af corona-situationen i Sverige og USA.

Til gengæld deltager Madeleine og Chris og deres tre børn på anden vis i den hyggelige og helt private familiefejring.

Deltager digitalt

Det svenske kongehus’ kommunikationschef har netop til Svensk Damtidning udtalt sig om Madeleines fejring af sin fars store dag.

– Prinsesse Madeleine kommer til at deltage digitalt, men hun har ikke mulighed for at rejse hjem, siger hoffets kommunikationschef Margareta Thorgren.

Læs mere om: