Nyt fra hoffet: Sådan har dronning Silvia det efter faldulykke

Dronning Silvia. 

Dronning Silvia. 

Foto: Mega
Knap to uger efter at dronning Silvia brækkede sit håndled flere steder, er der nyt fra hoffet omkring hendes tilstand.

For dronning Silvia var det uden tvivl en voldsom oplevelse, da hun tidlig mandag morgen den 15. februar faldt så uheldigt hjemme på Drottningholms slott, at hun måtte køres med ambulance til Danderyd Hospital og her fik konstateret flere brud i højre håndled.

Herefter fik hun håndleddet i gips.

Nu er der nyt fra hoffet om, hvordan det går med dronning Silvia.

Kan godt arbejde 

Svensk Damtidning har talt med hoffets kommunikationschef, Margareta Thorgren, der fortæller, at hun heldigvis har det så godt, at hun kan arbejde. 

- Dronningen arbejder og har Team-møder og så videre. Hun har gips på håndleddet, men hun arbejder. De mere omfattende kongelige opgaver, der kræver en del planlægningsarbejde, er dog blevet udsat til senere, lyder det fra Margareta Thorgren til Svensk Damtidning

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Besværet 

Dronning Silvia er højrehåndet og derfor selvfølgelig besværet af gipsen, men heldigvis har hun kong Carl Gustaf og personale ved sin side, der helt sikkert hjælpe, hvor de kan. 
Senere i dag får man et glimt af dronning Silvia, når hun sammen med kongen og kronprinsesseparret deltager i et digitalt møde med repræsentanter fra Svenskt näringsliv og svenske foretagende indenfor Life Science

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden