18. mar. 2021
Af Marianne Singer

Nyt fra hoffet: Victoria og Daniel aflyser

Kronprinsesseparret. 
Kronprinsesseparret.
Foto: Mega
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel deltager ikke i planlagt møde på grund af coronasmitte.

Siden det svenske kongehus i sidste uge meddelte, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel var blevet testet positiv med covid-19 har de holdt sig i karantæne hjemme på Haga Slot sammen med deres børn.

Heller ikke på de sociale medier har de vist sig, bortset fra en video med prins Daniel mandag, der var optaget på forhånd.

Møde udskudt

Overfor BILLED-BLADET bekræfter hoffets kommunikationschef Margareta Thorgren nu, at et digitalt møde med undersøgelsesorganisationen SOM-institutet, der holder til på Göteborgs universitet, der skulle have fundet sted torsdag, er blevet udsat.

- Grunden til at SOM-institutets møde bliver udskudt er, at Kronprinsesseparret skulle deltage, men fordi de er ved at komme sig over covid-19 virusset besluttede vi at udsætte mødet, indtil de er raske, lyder det fra Margareta Thorgren, der også har nyt om kronprinsesseparrets tilstand.

- Kronprinsessparret har det efter omstændighederne godt og er i bedring.

Ifølge den kongelige kalender deltager kronprinsesseparret sammen med kongeparret torsdag stadig i et digitalt møde med statsrådet Ann Linde omkring det svenske formandskab i OSSE (Organisationen for sikkerhed og samarbejde i Europa).

Læs mere om: