Tirsdag, 17. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Nyt fra Sverige: Bekymret kong Carl Gustaf med opfordring til alle

Kong Carl Gustaf
Kong Carl Gustaf
Foto: Aller Foto
Sveriges kong Carl Gustaf er tirsdag aften kommet med en stærk opfordring til alle sine landsmænd og -kvinder midt i denne svære tid med corona-krise.

Kong Carl Gustaf har hjemme fra sit kontor i den private del af Drottningholms slot tirsdag aften sendt en besked til alle i Sverige, der er hårdt ramt af corona-krisen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kong Carl Gustaf er bekymret

En tydeligt bekymret konge opfordrer alle sine landsmænd og -kvinder til at holde fast og holde ud midt i det stormvejr, man befinder sig i med stigende smittetal netop nu.

- Vi må alle tage et ansvar og fortsætte den fælles indsats og de fælles anstrengelser for at stoppe smittespredningen. Hold fast, hold ud! , lyder det fra kong Carl Gustaf.

Vil ændre planer

Fra kongehusets kommunikationsafdeling meldes det desuden, at kongen og dronning Silvia nu vil ændre flere af deres arbejdsplaner, så parret kan følge de nye direktiver og strengere retningslinjer fra sundhedsmyndighederne og regeringen.

Arbejder på slottet

– Deres Majestæter kongen og dronningen kommer indtil videre, så vidt muligt, til at at løse deres opgaver på afstand fra Drottningholms Slot, meddeler kongehusets kommunikationsafdeling.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden