På job med Victoria: Første billede af dronningen efter ulykke

Dronning Silvia og kronprinsesse Victoria. 

Dronning Silvia og kronprinsesse Victoria. 

Foto: Ritzau Scanpix
Dronning Silvia var torsdag på sit første job efter at hun brækkede sit håndled for ti dage siden.

Tidligt mandag morgen den 15. februar faldt 77-årige dronning Silvia så uheldigt hjemme på Drottningholms slott, at hun måtte køres med ambulance til Danderyd Hospital og her fik konstateret flere brud i højre håndled.

Torsdag var hun så tilbage på job igen, da hun deltog i et digitalt møde med kong Carl Gustaf, kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Første billede

Sammen deltog det kongelige firkløver i et videomøde med repræsentanter fra den svenske medicinalindustri for at få information om, hvordan covid-19-pandemien påvirker virksomhederne. 

Efterfølgende delte kongehuset på de sociale medier et billede fra mødet, der er det første billede af dronningen efter ulykken. 

Man kunne dog ikke se hånden i gips på billedet. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Vigtige repræsentanter 

Under mødet blev kongeparret informeret om situationen i branchen og hvordan virksomhedernes forskningsaktiviteter er blevet påvirket af pandemien.
I mødet deltog blandt andet Fredrik Persson, repræsentant fra den svenske arbejdsgiverorganisation Svenskt Näringsliv, Malin Parkler fra Pfizer Sverige, Leif Johansson, bestyrlsesformand i Astra Zeneca og forkningschef Jakob Lindberg.
Mødet var arrangeret af Svenskt näringsliv og var det fjerde af sin slags med den svenske kongefamilie. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden