På trods af afstand: Sådan imødekom Victoria befolkningens ønske

Kronprinsesse Victoria fyldte den 14. juli 44 år, og der var naturligvis stor fejring i Sverige.

Normalt når kronprinsesse Victoria fylder år, er der stor folkefest i Sverige. Fest, musik og kram har været på programmet hvert år, men på grund af coronavirus har fejringen naturligvis været anderledes.

På dagen den 14. juli plejer en kæmpe mængde af folk at møde op for at se og hilse på den svenske kongefamilie.

Under normale omstændigheder plejer den kongelige familie – med kronprinsesse Victoria i front – at gå en lang runde og hilse på de mange, mange mennesker, der er mødt op.

Kronprinsesse Victoria plejer at tage sig god tid til at give hånd, kramme, tage selfies og tale med de mange fremmødte, men det kunne naturligvis ikke finde sted i år, hvor coronavirus stadig florerer verden over.

Da kronprinsesse Victoria på fødselsdagen den 14. juli i år deltog med familien i slotskoncert, var der en lille skare af royale fans, der var kommet til Borgholm Slot på Öland for at få et glimt af den kongelige familie – og de skulle selvfølgelig ikke snydes for en hilsen fra dagens fødselar!

Kronprinsesse Victoria gik – med afstand – hen til mængden og vinkede og fik taget billeder som normalt. Og det var altså noget, der vakte glæde hos de fremmødte.

Se hvordan kronprinsesse Victoria hilste på de royale fans i galleriet over artiklen. Her kan du også se, hvordan hun plejer at hilse på de fremmødte. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden