Søndag, 22. december 2019 - af Marianne Singer

PÅ TV: Prinsesse Madeleine taler ud om historisk beslutning i familien

prinsesse madeleine
Prinsesse Madeleine.
Foto: Mega
Tv-udsendelsen "Året med Kungafamiljen" byder på mange dejlige gensyn med den svenske kongefamilie fra 2019. Undervejs fortæller prinsesse Madeleine også om en stor omvæltning i familiens liv.

Glæd dig til søndag den 22. december, hvor alle royale fans igen kan nyde udsendelsen "Året med Kungafamiljen" på den svenske tv-station SVT1 klokken 20.00.

Traditionen tro følger man i tv-udsendelsen den svenske kong Carl Gustaf og hans familie gennem et begivenhedsrigt år med både store fejringer, på kongelige rejser og i hjemlige omgivelser. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En naturlig udvikling 

I årets udsendelse fortæller prinsesse Madeleine denne gang, ifølge Expressen, om, hvad hun tænker om beslutningen om at udelukke hendes og prins Carl Philips børn fra kongehuset, som kong Carl Gustaf meddelte i oktober.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg føler, ligesom mine søskende tidligere har sagt, at det jo faktisk er en meget naturlig udvikling. Og vi har jo diskuteret det her meget længe, så for os er det ikke en så stor sag, som medierne har gjort det til, lyder det blandt andet fra prinsesse Madeleine i udsendelsen.

Udsendelsen kan også ses på danske TV2 Charlie den 30. december klokken 22.00  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden