PÅ TV: Prinsesse Madeleine taler ud om historisk beslutning i familien

Prinsesse Madeleine.

Prinsesse Madeleine.

Foto: Mega

Tv-udsendelsen "Året med Kungafamiljen" byder på mange dejlige gensyn med den svenske kongefamilie fra 2019. Undervejs fortæller prinsesse Madeleine også om en stor omvæltning i familiens liv.

Søndag, 22. december 2019 - af Marianne Singer

Glæd dig til søndag den 22. december, hvor alle royale fans igen kan nyde udsendelsen "Året med Kungafamiljen" på den svenske tv-station SVT1 klokken 20.00.

Traditionen tro følger man i tv-udsendelsen den svenske kong Carl Gustaf og hans familie gennem et begivenhedsrigt år med både store fejringer, på kongelige rejser og i hjemlige omgivelser. 

En naturlig udvikling 

I årets udsendelse fortæller prinsesse Madeleine denne gang, ifølge Expressen, om, hvad hun tænker om beslutningen om at udelukke hendes og prins Carl Philips børn fra kongehuset, som kong Carl Gustaf meddelte i oktober.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

- Jeg føler, ligesom mine søskende tidligere har sagt, at det jo faktisk er en meget naturlig udvikling. Og vi har jo diskuteret det her meget længe, så for os er det ikke en så stor sag, som medierne har gjort det til, lyder det blandt andet fra prinsesse Madeleine i udsendelsen.

Udsendelsen kan også ses på danske TV2 Charlie den 30. december klokken 22.00