Påfaldende detalje ved Madeleines fejring af datter

Prinsesse Madeleine. 

Prinsesse Madeleine. 

Foto: Mega
Da prinsesse Madeleine og Chris O'Neills datter prinsesse Adrienne tirsdag fyldte tre år blev det ikke markeret fra kongehusets side. Og det er der en helt særlig grund til.

Det blev bemærket i Sverige, hvordan prinsesse Madeleines yngste datter, prinsesse Adrienne, i tirsdags blev fejret på sin 3-års fødselsdag.

Således skriver Svensk Damtidning, at det nu tydeligt ses i konkrete situationer, at prinsesse Madeleines børn ikke længere er en del af kongehuset.

Prinsesse Adriennes store dag blev nemlig ikke markeret på kongehusets officielle hjemmeside eller sociale medier, som det sker med kronprinsesse Victorias børn.

Kongen tog beslutningen

Det var den 7. oktober 2019, at Adriennes morfar, kong Carl Gustaf, besluttede, at prinsesse Madeleine samt prins Carl Philips børn ikke længere hører til kongehuset og ikke længere er kongelige højheder. 

Prinsesse Adrienne er dog stadig nummer ti i den svenske tronfølge.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Fejret af forældre 

Til gengæld blev prinsesse Adrienne, ligesom storesøster prinsesse Leonore i februar, fejret på Instagram og Facebook af sine forældre, prinsesse Madeleine og Chris O'Neill. 

Og så var der helt sikkert også søde og kærlige fødselsdagshilsner fra den svenske kongefamilie på privat vis på den store dag. 

Prinsesse Adrienne Josephine Alice blev født den 9. marts 2018 klokken 00.41 på det svenske Danderyds sygehus.

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden