Mandag, 4. september 2017 - af Marianne Singer

Prins Carl Philip fejrede søns fødsel med familien

Kronprinsesse Victoria
Prins Carl Philip, kronprinsesse Victoria og prins Daniel.
Foto: AOP
En glad prins Carl Philip fulgtes til taksigelsesgudstjenesten Te Deum i slotskirken i Stockholm for sin og prinsesse Sofias nyfødte søn med kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Der var en god stemning i slotskirken i Stockholm, da fødslen af prins Carl Philip og prinsesse Sofias søn, prins Gabriel, mandag middag blev fejret med den traditionsrige taksigelsesgudstjeneste Te Deum. 

Den nybagte far, der har haft nogle travle dage, siden sønnen kom til verden torsdag den 31. august, var i højt humør, da han ankom til kirken sammen med storesøster kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Venter selv barn

Derudover deltog også de stolte bedsteforældre, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, prinsesse Madeleine og Chris O'Neill, der selv venter barn til marts næste år, og prinsesse Sofias nærmeste. 

Fra officiel side var repræsentanter fra riksdagen, regeringen og det officielle Sverige samt hoffets personale inviteret med. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Prinsesse Sofia tog sig af børnene

Prinsesse Sofia blev af forståelige årsager hjemme på Villa Solbacken sammen med sønnerne prins Gabriel og prins Alexander på et år.  

Te Deum er en ceremoniel markering, som holdes ved særlige begivenheder i kongehuset.

Seancen sluttes af med en privat frokost på slottet.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden