Fredag, 30. september 2016 - af Marianne Singer

Prins Carl Philip kom med kæk bemærkning om bryllupsgave-kiks

prinsesse sofia

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia. 

Foto: AOP
Prins Carl Philip tog det med højt humør, da han, sammen med prinsesse Sofia, modtog en bryllupsgave med en lille fejl i inskriptionen.

Der var smil, latter og overskud, da prins Carl Philip og prinsesse Sofia indviede Hykjebergets naturreservat i prinsesse Sofias hjemegn, Älvdalen. 

Samtidig modtog prins Carl Philip og prinsesse Sofia endelig den bænk, de fik i bryllupsgave for et år siden - dog med en lille fejl i inskriptionen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Prins Carl Philip med bindestreg

Det lille kiks i bænkens inskription bestod i, at prins Carl Philips navn var stavet "Carl-Philip", altså med en bindestreg mellem Carl og Philip, hvilket som bekendt ikke er korrekt.

Fejlen på bænken, der er kreeret i rød Älvdalssten, kunne ikke nå at rettes, inden det kongelige besøg, men det tog prins Carl Philip ikke så tungt. 

Kækt svar fra prins Carl Philip 

- Jeg synes, at vi slår en streg over det, lød det, ifølge Svensk DAMtidning, kækt fra en storsmilende prins Carl Philip.

LÆS MERE: Prins Carl Philip og prinsesse Sofias bryllupsbænk har lille kiks

Den flotte bryllupsgave modtog prins Carl Philip og prinsesse Sofia til lysningen i maj 2015 i form af en akvarel af kunstneren Lennart Sand.

På billedet herunder ses prins Carl Philip og prinsesse Sofia på den fine bryllupsbænk.

Foto: AOP
   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden