21. feb. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Prins Carl Philip og kronprins Frederik har samme musiksmag

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Prins Carl Philip fortalte om sin musiksmag i svensk radio, og han er - ligesom Danmarks kronprins Frederik - vild med nogle af rockmusikkens klassikere.
Når Sveriges prins Carl Philip den 13. maj fylder 40 år, skal der holdes kæmpefest med middag, taler, musik og dans. Mon ikke man på den store festaften vil spille noget af Carl Philips yndlingsmusik, så fødselaren kan komme på dansegulvet med sin elskede prinsesse Sofia.
Forleden medvirkede Carl Philip i et radioprogram, og her faldt snakken på den royale profils musiksmag. Carl Philip fortalte, at han blandt andet er vild med bands som Queen, Led Zeppelin og Guns’n Roses. Dette har han faktisk til fælles med Danmarks kronprins Frederik.

Carl Philips fede numre

I radioudsendelsen blev den svenske prins bedt om at give et par eksempler på sine favoritnumre. Han nævnte I den forbindelse numre som Queens ”Bohemian Rapsody”, Led Zeppelins ”Stairways To Heaven” og Guns’n Roses’ ” Sweet Child O’ Mine”. Numre, man kan synge med på og danse ret vildt til, når man er til royalt rockparty.

Frederik er vild med Queen

Også kronprins Frederik har medvirket i et par radioudsendelser om sin musiksmag, og så har han præsenteret sin helt personlige playliste i den unikke portrætbog ”Under bjælken”, som blev udgivet i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag. I portrætbogen kunne man læse, at kronprins Frederik har de samme favoritrockgrupper, som prins Carl Philip også har. Yndlingsnumrene er dog nogle andre. Frederik er vild med Queens ”Under Pressure”, hvor gruppen synger med David Bowie. Og så er den danske kronprins begejstret for Led Zeppelins ”Whole Lotta Love” samt Guns’n Roses’ ”Welcome To The Jungle”.
kronprins Frederik
Kronprins Frederik.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
null

Læs mere om: