Fredag, 13. maj 2016 - af Marianne Singer

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia siger tak med dejlige familiebilleder

prinsesse sofia

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia sammen med prins Alexander. 

Foto: KUNGAHUSET.SE
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia vækker begejstring med helt nye og vidunderlige familiebilleder med deres nyfødte søn, prins Alexander, i centrum. Med familieportrætterne følger en varm tak for opmærksomheden i forbindelse med prins Alexanders fødsel.

Der er masser at fejre for prins Carl Philip på hans 37-års fødselsdag den 13. maj. 

For knap en måned siden blev prins Carl Philip for første gang forældre sammen med prinsesse Sofia, og deres lille søn, prins Alexander, ser ud til at stortrives.

Den enorme lykke deler prins Carl Philip og prinsesse Sofia med en varm hilsen og nye, helt fantastiske familiebilleder, hvor prins Alexander er tæt på sine forældre.

Med på flere af fotografierne er også prins Carl Philip og prinsesse Sofias søde borderterrier Siri, som de fik i 2013. 

LÆS MERE: Prinsesse Sofia tilbage efter fødslen

Prins Carl Philip og prinsesse Sofias store tak

Den medfølgende takkehilsen fra prins Carl Philip og prinsesse Sofia er tydeligvis dybfølt:

- Vi vil på denne måde takke for alle lykønskningerne, som vi har fået i forbindelse med vores søn, prins Alexanders fødsel. Vi værdsætter jeres varme og omtanke meget. (Vi vill på detta sätt tacka för alla gratulationer som vi har fått i samband med vår son, Prins Alexanders, födelse. Vi uppskattar mycket er värme och omtanke.)

Billedet og takken er delt på kongehusets Facebookside, hvor brugerne har vist deres begejstring for billederne og den fine hilsen med flere end 29.000 likes i skrivende stund.    Billedet er et ud af fem nye familieprotrætter, som vi glæder os til at vise jer i BILLED-BLADET nr. 20, der er på gaden d. 19. maj.   

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden