17. apr. 2016
Af af Juliane Olsen

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia vil selv passe barnet

Prinsesse Sofia, prins Carl Philip
Prinsesse Sofia, prins Carl Philip
Foto: All Over
I et interview med Aftonbladet fortæller kong Carl Gustaf, at prins Carl Philip og prinsesse Sofia så vidt muligt vil passe deres barn selv.
Den 31-årige prinsesse Sofia venter sit første barn med prins Carl Philip, og der ligger dermed en stor opgave forude for de vordende forældre. Ifølge deres far og svigerfar, kong Carl Gustaf, er det dog en opgave, de så vidt muligt vil værne om selv. - Sofia var med ved frokosten i dag, og de vil prøve at klare så meget som muligt selv, siger kong Carl Gustaf til Aftonbladet. LÆS MERE: Kong Carl Gustaf rejser til Australien midt i babylykke

Børnebørnene er små

Kongen understreger dog samtidig, at de ligesom alle andre forældre også har brug for aflastning og støtte en gang imellem. Han bliver desuden spurgt, hvordan han selv træder til i forhold til sine børnebørn, og her afslører kong Carl Gustaf, at det ikke sker så meget endnu. Børnebørnene er endnu så små, at det meste er overladt til forældrene, men at prinsesse Estelle nok er ved nå en alder, hvor hun kan blive aktiveret af morfar.

Prinsesse Sofia føder snart

Kong Carl Gustaf har allerede budt et nyt barnebarn velkomment i kongehuset dette forår – nemlig lille prins Oscar, der blev født 2. marts. Desuden er Chris O’Neill og prinsesse Madeleine, der er bosiddende i London, forældre til prinsesse Leonore og prins Nicolas.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Nu ventes der spændt på, at prinsesse Sofia, der har termin i april, føder, og om hun bliver mor til en prins eller prinsesse.

Læs mere om: