Prins Carl Philip og Sofia er flyttet sammen

Den svenske prins kan slet ikke modstå Sofia Hellqvist smukke nærvær, og nu er parret angiveligt flyttet sammen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Carl Philip og Sofia kan slet ikke få nok af hinanden - nu er hun flyttet ind i hans royale lejlighed.

Lørdag, 18. september 2010 - af Jan Bergman

Kærligheden har det med at gå sine egne uforudsigelige veje og det gælder selvfølgelig også, selvom man har blåt blod i årerne.

Det må den svenske prins Carl Philip sande, efter Amors pil i form af Sofia Hellqvist, i den grad har boret sig dybt ind i hans forelsket hjerte.

Og hvis dronning Silvia og kronprinsesse Victoria havde håbet, at der blot var tale om en kort flirt med den 25-årige foldeudpige, så tyder alt på at de nu må forberede sig på, at prinsen mener det alvorligt med Sofia.

I hvert fald hævder Svensk Damtidning, at Sofia er flyttet ind hos prinsen i hans lejlighed på Slottsbacken, blot et stenkast fra Stockholm Slot.

Hele sommeren igennem har parret valgt at tilbringe mere og mere tid sammen, og på det seneste har de helt opgivet, at skjule deres forhold i det offentlige rum.

Parret er tilsyneladende nu så forelsket og sikre på forholdet, at de ikke længere ønsker at undvære hinanden på noget tidspunkt - derfor giver det mening at flytte sammen.

Ifølge Svensk Damtidning har Sofia og Carl Philip også haft travlt med at købe forskelligt nyt til lejligheden, blandt andet en ny seng, som de fandt i Ikea.

Tidligere på året bekræftede hoffet indirekte forholdet, og efterfølgende blev Sofia inviteret til frokost med kongen og dronningen på Soliden.

Prinsens forelskelse med Sofia er et kompliceret forhold, som på grund af Sofias kontroversielle fortid som foldeudpige og Paradise Hotel-deltagelse, kræver diplomatisk manøvredygtighed i det svenske kongehus.

For prinsen og Sofias skyld må man da håbe, at både dronningen og kongen, og især det svenske folk, med tiden lærer at acceptere og værdsætte Carl Philips udkårne, og hvem ved - måske vi i nær fremtid kommer til at høre kirkelokkerne bimle i det svenske.