Tirsdag, 27. juli 2010 - af af Jan Bergman

Prins Carl Philip og Sofia tager forholdet et skridt videre

Prins Carl Philip kan sagtens storsmile - han er angiveligt så forelsket i Sofia, at han satser på et fast forhold til den 25-årige Paradise Hotel-deltager.
Prins Carl Philip kan sagtens storsmile - han er angiveligt så forelsket i Sofia, at han satser på et fast forhold til den 25-årige Paradise Hotel-deltager.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Prins Carl Philip er tilsyneladende faldet pladask for den 25-årige realitystjerne Sofia Hellqvist.

Meget tyder på at svenskerprinsen Carl Philip er faldet så meget for Sofia Hellqvist, at forholdet er på vej ind i en ny face.

I hvert fald har parret tilbragt meget tid sammen hen over sommeren, og de svenske medier fortæller flittigt om parret, der ses oftere og oftere sammen i det offentlige rum.

Søndag blev de således spottet på restaurant Pepes i Båstad, hvor parret lod til at hygge sig med en romantisk middag i et hjørne af restauranten, skriver Aftonbladet.

- Det var tydeligt at de ønskede at være i fred. De sad alene og snakkede og kyssede. De så virkelig forelskede ud, fortæller en person fra restauranten til avisen.

Forleden bekræftede det svenske hof indirekte, at den 25-årige Sofia og Carl Philip er et par, da de valgte at kommentere på nogle nøgenbilleder af Sofia der findes på nettet.

- Uanset som de er ægte eller ikke er det beklageligt at der findes personer som misbruger en ung kvindes tidligere liv og udnytter den relation hun har med prins Carl Philip, udtalte hoffets pressechef Nina Eldh.

Dermed hentyder Nina Eldh til Sofias fortid som Paradise Hotel-deltager og som bikini-model i mandebladet Slitz.

Aftonbladet kunne i sidste uge afsløre, at Sofia har været gæst hos kong Carl Gustaf og dronning Silvia ved Solliden på Öland.

Dette tolkes yderst positivt for det unge pars chancer, og meget tyder på at kongehuset nu arbejder på, at gøre forholdet mellem prinsen og den tidligere bikini-model mere tåleligt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden