Torsdag, 29. juni 2017 - af Ulrik Ulriksen

Prins Carl Philip overrasker alle

Prins Carl Philip
Prins Carl Philip
Foto: All Over
Det er en kæmpe tilfredsstillelse for Sveriges prins Carl Philip, at hans designvirksomhed går forrygende. Det seneste regnskab er overraskende flot.
Prins Carl Philip har virkelig gjort det godt som forretningsmand de seneste år ifølge den svenske avis Expressen og naturligvis også ifølge regnskabsbøgerne. Regnskaberne viser sort på hvidt, at prinsen har overrasket de fleste og haf et rekordår med sin designvirksomhed Cphb design AB, som havde et overskud på 800.000 kroner sidste år.   
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
   

De royale pligter kommer først

For prins Carl Philip kommer de royale pligter først, men når han ikke er på officielle opgaver for det svenske kongehus, lægger han mange kræfter i arbejdet med sin designvirksomhed. Carl Philip har gang i et professionelt parløb med sin makker Oscar Kylberg, som han skaber produkter som skåle, vinglas og vaser sammen med i virksomheden Bernadotte & Kylberg AB. Carl Philips egen virksomhed, Cphb design AB, ejer halvdelen af aktierne i Bernadotte & Kylberg AB.  
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Prins Carl Philip har selvtillid

Det er en stor tilfredsstillelse for prins Carl Philip at have skabt en solid forretning, der er baseret på hans evne til at designe og se tidens trends. Carl Philip har i mange år kæmpet med ordblindhed og dårlig selvtillid, men han er de seneste år virkelig sprunget ud som en mand i god balance og med en stærk tro på sig selv og sine evner.  
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden