Tirsdag, 10. maj 2016 - af Juliane Olsen

Prins Carl Philip rydder kalenderen for prins Alexander

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Arkivfoto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Foråret står i faderskabets tegn for prins Carl Philip og derfor giver han nu plads i kalenderen til familielivet.
Den 36-årige prins Carl Philip har ryddet ud i jobkalenderen dette forår, for nu er prins Alexander hans største prioritet.   Den 19. april fødte prinsesse Sofia parrets elskede søn, og prins Carl Philip følger nu prins Daniels eksempel og sætter arbejdet på pause ifølge Svensk Damtidning.   Det gør han for at kunne være i stand til at tilbringe så meget tid som muligt med sin nyfødte søn, hvilket prins Daniel også gjorde, da prins Oscar blev født i marts.   LÆS MERE: Prins Carl Philip gjorde mor og far selskab  

Prins Carl Philip vil nyde baby

Han ønskede at blive i baby-boblen så længe som muligt, og prins Carl Philip vil altså at gøre det samme.   I maj og juni har prins Carl Philip kun tre punkter på programmet, og det er inklusive prins Oscars dåb.   Allerede i næste uge den 17. maj vil vi dog få prins Carl Philip at se igen, når han deltager i konferencen ”Take part – human perspectives on inclusive publishing”.  

Prinsen har en opgave

Det sker på Norra Latin-skolen i Stockholm, herefter finder prins Oscars dåb sted den 27. maj, og så er der kun én opgave forude i juni for prins Carl Philip.   Den 8. juni besøger han nemlig White arkitekter sammen med Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien.  

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden