12. sep. 2016
Af Juliane Olsen

Prins Daniel: Det er ikke svært at få prinsesse Estelle til at røre sig

Prins Daniel, prinsesse Estelle
Prins Daniel med prinsesse Estelle til kronprinsesse Victorias fødselsdag i juli.
Arkivfoto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Lille prinsesse Estelle vil meget gerne være aktiv, fortæller hendes far prins Daniel i forbindelse med Idrottens dag i Stockholm.

For fjerde år i træk deltog 42-årige svenske prins Daniel i Idrottens dag i Hagaparken i Stockholm med det formål at få flere børn til at røre sig.

Ifølge Svensk Damtidning kunne prinsen desuden fortælle, at det ikke er noget problem at få fireårige prinsesse Estelle til at røre sig hjemme på Haga Slot.

- Nej, det synes jeg ikke. Børn er jo ret enkle, i hvert fald så længe de er små. Det er jo bare at tage dem med ud, når man har mulighed for det, sagde han.

Tidligere har prins Daniel fortalt, at prinsesse Estelle blandt andet holder af at cykle og at gå ture med sine forældre. Hun kan også lide at spille bandy og har så småt fået øjnene op for gymnastik.

SE VIDEOEN: Kronprinsesse Victorias skønne dag med børnene

Prinsen er medarrangør

Prins Daniel var i strålende humør, da han fortalte, hvor sejt det var at deltage i de forskellige idrætsgrene, og at det var rart at se så mange børn og voksne deltage i idrætsdagen.

Dagen var arrangeret af prins Daniel samt en række samarbejdspartnere blandt andet Riksidrottsförbundet og Stockholms Idrottsförbund.

God til baseball

Desuden var også de lokale idrætsforeninger involveret, og børnene fik lov at teste deres løbetalenter i "Prins Daniels løb".

Men også boksning, judo, baseball og adskillige andre sportsgrene stod på programmet.

Baseball syntes prins Daniel var ret sjovt, og han var da også vældig god til det ifølge eksperterne på stedet.

Læs mere om: