Tirsdag, 12. april 2016 - af Juliane Olsen

Prins Daniel: En stor lykke at se glæden i min datters øjne

Prinsesse Estelle og prins Daniel.

Prinsesse Estelle og prins Daniel.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Højtlæsning for datteren prinsesse Estelle står på listen over yndlingsaktiviteter for prins Daniel.
Prins Daniel deltog mandag i bogmessen ”Frech, wild & wunderbar – schwedische Kinderbuchwelten” under sit ophold i Berlin i Tyskland.   Her fortalte han ifølge Svensk Damtidning, hvordan han har det med at læse højt for datteren prinsesse Estelle.   - At se nysgerrigheden i min datters øjne, når et nyt ord dukker op: ”Hvad betyder det?” Eller når et nyt dyr eller en figur bliver beskrevet, siger prins Daniel.   LÆS MERE: Prins Daniel afbryder barsel for udlandsrejse  

Prins Daniel takkede ambassaden

Prins Daniel understregede desuden, at højtlæsningen er med til at påvirke børnenes vaner fremover, eftersom de selv bliver nysgerrige på at læse.   Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!   Han roste samtidig forfattere og illustratorer for at være med til at gøre det til en oplevelse for forældre og børn imellem.   SE BILLEDERNE: Prinsesse Estelle var stjernen i 2015   Prins Daniel sluttede af med at takke den svenske ambassade i Tyskland, for at være med til at sætte den svenske bogmesse i søen.  

Prins Daniel plagede sine forældre

Prinsen delte samtidig også ud af minder fra sin egen barndom, hvor han hver måned afventede den nyeste bog fra bogklubben.   Prins Daniel og hans søster ville efterfølgende plage forældrene om at få læst den nye bog højt.   Fantasien og nysgerrigheden fik frie vinger, mens verden blev større og foldede sig ud for børnene, forklarede faren til fireårige prinsesse Estelle og nyfødte prins Oscar.

 

SE BILLEDERNE: Prins Daniel på børnebogsmesse i Berlin

GALLERI: Prins Daniel på bogmesse i Berlin

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden