Lørdag, 14. maj 2016 - af Juliane Olsen

Prins Daniel fik en nyre af sin far: Jeg er ekstremt taknemmelig

Prins Daniel

Prins Daniel

Foto: AOP
Det er syv år siden, prins Daniel, der dengang havde nedsat nyrefunktion, fik en nyre af sin far.
Den 42-årige prins Daniel kunne til trods for en intens uge med statsbesøg fra Chile finde plads i kalenderen til en sag, der står hans hjerte meget nær.   Ifølge Svensk Damtidning var det organdonation, der stod på dagsordenen, da han i denne uge besøgte Karolinska Institutet.   Det er travle dage for prins Daniel, for kørt før onsdagens gallamiddag med den chilenske præsident Michelle Bachelet, besøgte han hospitalet.  

Prins Daniel satte fokus

  Prins Daniel deltog i en konference om organdonation og transplantation, hvor repræsentanter fra The Scandinavian Transplantation Surgery var mødt op.   LÆS OGSÅ: Prins Daniel om prinsesse Estelle: Hun har en stærk vilje   Duoen Lars Wenneberg og Lars Bäckman greb muligheden for at udtrykke deres taknemmelighed for, at prins Daniel har villet involvere sig i sagen.  

Prins Daniel er taknemmelig

Torsdag var det syv år siden, prins Daniel selv modtog en nyre fra sin far Olle Westling. Årsagen skyldtes nedsat nyrefunktion.   LÆS OGSÅ: Prins Daniel: Vigtigt at folk er villige til at donere organer   - Jeg er ekstremt taknemmelig for den pleje, jeg modtog og for min far. Det er virkelig afgørende, at man får et organ, når man har et behov, som jeg havde, siger prins Daniel.   VIDEO: Prinsesse Estelle vildt begejstret ved morfars fejring   Han udtrykte samtidig en begejstring over selve konferencen, som han fandt særdeles spændende og lærerig.  

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden