Onsdag, 17. februar 2016 — af Juliane Olsen

Prins Daniel: Jeg var ingen mønsterelev

Foto: AOP
Under et besøg på sin gamle skole i Ockelbo afslørede prins Daniel, at han havde svært ved at sidde stille, da han var skoleelev.
Den 42-årige prins Daniel besøgte tirsdag sin gamle skole, Perslundaskolan, i Ockelbo, og her afslørede prinsen, at han i sin tid ikke selv var nogen nem elev. Prins Daniel, der snart skal være far igen, blev af en journalist bedt om at huske tilbage. - Jeg havde krudt i rumpen dengang. Jeg var vel halvgod på det tidspunkt, men jeg havde svært ved at koncentrere mig, sagde prins Daniel til Svensk Damtidning. SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Victoria og familiens fantastiske 2015

Prins Daniel afslørede karakter

Prinsen fik en rundvisning i en nyligt indviet afdeling på sin gamle skole, før han holdt sin åbningstale. Her understregede prins Daniel, hvor glad han var for, at der er blevet investeret i Ockelbo, og at den nye bygning betyder meget for lokalsamfundet. Da prins Daniel blev vist rundt i det nye billedkunstlokale, afslørede han samtidig, at han fik karakteren "3" i det fag. Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden