22. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Prins Daniel vakte vild jubel hos unge iværksættere

Prins Daniel
Prins Daniel
Foto: Kungahuset.se
Prins Daniel det svenske mesterskab i Ung Företagsamhet, og det vakte vild jubel hos de unge iværksættere.
Den 42-årige prins Daniel besøgte i år det svenske mesterskab i Ung Företagsamhet, der hvert år finder sted på Stockholmsmässan. Her samles vinderne af Ung Företagsamhets 24 regioner for at dyste i det svenske mesterskab, der afholdes over to dage. Prins Daniel indledte besøgte med ved at deltage i åbningsceremonien, og senere uddelte han Svenska Dagbladets pris "SvD Affärsbragd". LÆS MERE: Kronprinsesse Victoria fulgtes med sin mand og bror til fest

Stemningen var utrolig

Det vakte vild jubel blandt det unge publikum, da den populære prins gik på scenen og sagde nogle ord inden overrækkelsen. - Den her stemning er helt utrolig. Jeg har truffet mange af jer rundt om i landet, og ambitionsniveauet er helt imponerende, sagde han fra scenen. I år gik prisen til iværksætteren Jessica Löfström, der er direktør for og grundlægger af rekrutteringsfirmaet Expandera Mera ifølge Svensk Damtidning.

Prins Daniel faldt i snak

Herefter besøgte prins Daniel udstillingshallen, hvor han mødte flere unge iværksættere, der repræsenterede deres firmaer. Efter sin tale for forsamlingen gik prins Daniel omkring i messehallen og faldt lidt i snak med de unge deltagere. Prins Daniel har været gæst hos mesterskaberne siden 2013 og er medlem af Ung Företagsamhets bestyrelse.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: