17. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Prins Daniel: Vi er selvfølgelig begejstrede for lille Oscar

Prins Daniel
Prins Daniel.
Foto: AOP
Den svenske prins Daniel har under sit besøg i Tyskland sat ord på sin første tid med lille prins Oscar.
Den 42-årige prins Daniel indviede børnebogsudstillingen ”Frech, wild & wunderbar – schwedische Kinderbuchwelten” under en nordisk bogmesse i Berlin. Her stillede Expressen spørgsmål til prins Daniel om, hvordan hans første tid med prins Oscar har været. - Det har været fantastisk! Vi er selvfølgelig begejstrede over at have lille Oscar. Det har været en vidunderlig tid, siger han. LÆS MERE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel takker for lykønskningerne

Prinsesse Estelle er glad

Prins Daniel forsikrede samtidig, at prinsesse Estelle er glad ligesom resten af familien, og at parret er heldige at have to børn. Samtidig afslørede, hvordan han opfatter forskellen mellem at have to børn frem for et, fordi fokus skal fordeles. Dermed er kunsten også ikke at glemme det andet barn, som i dette tilfælde er prinsesse Estelle.

Prinsesse Estelle er stolt

Det kan jo ellers være svært, når den mindste pludselig optager en masse tid og plads, men det er nu ikke noget problem. Prinsesse Estelle er nemlig ret begejstret for at været blevet storesøster, og hun er samtidig en stolt en af slagsen. Prins Daniel blev samtidig spurgt, hvem den lille prins ligner, og dertil svarede han, at sønnen er en kombination af ham og hans hustru.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: