19. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Prins Oscar får plys-tiger i dåbsgave

Prins Oscar.
Prins Oscar.
Foto: Kungahuset/BILLED-BLADET
Prins Oscars dåb nærmer sig, og nu bliver det afsløret, hvad han får i gave. På listen er blandt andet en tiger.
Prins Oscar vil få en legeplads i dåbsgave. Det kunne Svensk Damtidning berette i sidste uge, men det bliver bestemt ikke det eneste, der kommer til at stå på gavelisten. Den lille dreng vil også modtage en dalahest fra Dalarna med teksten ”Oscar” samt en plystiger fra organisationen WWF. Ud over det vil han også modtage bogen ”Alle børns ret: En billedbog om børnekonventionen” af forfatter Pernilla Stalfelt fra Republican Association. LÆS MERE: Kronprinsesse Victoria inviterer til stor dåbsfest

Bønnebog er dåbsgave

Svenska Kyrkan i Lund vil forære prins Oscar en bønnebog i kraft af prinsens titel som Hertug af Skåne. Bønnebogen er en gave fra biskoppen, og bogen vil være en lille en af slagsen, der passer til barnets alder. Den svenske landbrugsorganisation Lantbrukarnas Riksförbund vil give prins Oscar et træ i dåbsgave.

Prins Oscar får ikke sin egen sti

Dog modtager han ikke ligesom prinsesse Estelle og prinsesse Leonore en promenadesti på Öland. Det er kun førstefødte børn, der modtager en promenadesti, og derfor fik prins Nicolas heller ingen sti, da han blev døbt.

SE BILLEDERNE: Prinsesse Leonores dåb

GALLERI: Prinsesse Leonores dåb

Læs mere om: