Onsdag, 6. juni 2018 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Adrienne skal døbes på fredag

prinsesse madeleine

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill med datteren, prinsesse Adrienne. 

Foto: KUNGAHUSET.SE
Når prinsesse Adrienne døbes i Drottningholms Slotskirke på fredag, sender BILLED-BLADET direkte TV fra den store begivenhed, som har deltagelse af hele Sveriges kongefamilie. Allerede i morgen kan I fra Stockholm følge optakten til dåben.

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neills datter prinsesse Adrienne skal døbes fredag klokken 12.00 i Drottningholms Slotskirke, og I kan følge med i begivenhederne ved kirken.

BILLED-BLADET dækker fredag fra klokken 12.30 den store royale begivenhed live fra Drottningholms Slot i Stockholm.

Få seneste dåbsnyt torsdag

Allerede i morgen, torsdag, kan I på billedbladet.dk følge vores optaktsindslag fra Stockholm, hvor vi ser nærmere på forberedelserne til dåben.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

BILLED-BLADETs journalister Marianne Singer og Ulrik Ulriksen er sammen med fotograferne Jesper Sunesen og Martin Høien ved dåbskirken og kommer med seneste nyt fra blandt andet generalprøven på den kirkelige højtidelighed.

Glæd jer til flot tillæg

Husk at BILLED-BLADET i næste uge byder på et flot tillæg med alt om prinsesse Adriennes dåb. Her får du de skønneste billeder af Adrienne og resten af Sveriges kongelige familie, der selvfølgelig deltager i den herlige sommerfest for dåbsbarnet.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden