7. apr. 2016
Af Marianne Singer

Prinsesse Estelle deler interesse med far

prinsesse estelle
Prinsesse Estelle og prins Daniel.
Arkivfoto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Prins Daniel tog sin datter, prinsesse Estelle, med på golfbanen under kronprinsessefamiliens weekendophold på Öland.
Prins Daniel har altid været en omsorgsfuld far til sin og kronprinsesse Victorias datter, fire-årige prinsesse Estelle. Og prins Daniel er helt sikkert allerede en lige så opmærksom forælder for parrets nyfødte søn prins Oscar. SE BILLEDERNE: Prinsesse Estelle var stjernen i 2015 I weekenden viste prins Daniel endnu engang, hvor nærværende han er som far, da han tog prinsesse Estelle med på golfbanen. Ifølge Expressen nød kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen med deres børn, prinsesse Estelle og prins Oscar, et par hyggelige dage på et af deres favoritferiesteder Öland.

Prinsesse Estelle begejstret for golf

Det var om lørdagen, at kronprinsesse Victoria, prins Daniel og deres børn besøgte en af Sveriges største golfklubber, Ekerum Resort Öland. Efter en god frokost sammen var prinsesse Estelle klar til lidt sjov på golfbanen med prins Daniel. Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til! Prinsesse Estelle kastede sig glad ud i golfspillet og fik, sammen med prins Daniel, skudt adskillige bolde afsted. Begejstringen for spillet var så stor, at prinsesse Estelle og prins Daniel allerede var tilbage på banen igen søndag. Kronprinsesse Victoria spiller også golf, men havde helt sikkert nok at se til med nyfødte prins Oscar.

Kronprinsesse Victoria fejrer fødselsdag på Öland

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har deres eget sommerhus, Villa Skönvik, inde på det private område ved Solliden Slott. Sommerhuset stod færdigt i 2013 og er på 328 kvadratmeter. Det er en fast tradition, at kronprinsesse Victoria fejrer sin fødselsdag den 14. juli på Öland med folket.

Læs mere om: