9. sep. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Estelle fejrede fætter prins Alexander

Prinsesse Estelle.
Prinsesse Estelle.
Foto: AOP
Det var en veloplagt prinsesse Estelle, der sammen med familien var med til prins Alexanders barnedåb i Drottningholms Slotskyrka.

Prinsesse Estelle leverede varen fra start, da hun ankom til sin lille fætter Alexanders barnedåb i Drottningholms Slottskyrka. Estelle, fire år, var smilende og glad og virkede parat til dåbsfest, da hun gjorde sin entré sammen med sin far prins Daniel.

Holdt far i hånden

Prinsesse Estelle holdt trygt far i hånden, og hun var sædvanen tro veloplagt på fætter Alexanders store dag.

ROYALT TV: Oplev de dejlige øjeblikke fra prins Alexanders store dag

Med lette trin kom hun ind i kirken og fandt sin plads. Der var stillet fine, små blå stole frem til Estelle og Leonore, hvor de kunne sidde tæt ved forældrene.

Prins Alexanders dåb: Her er gæstelisten

Ligesom Estelle var veloplagt, virkede især Leonore og dåbsbarnets fætre Oscar og Nicolas såmænd også som om, de havde det helt fint med at være med i kirken.

De var jo også i godt og trygt selskab med deres forældre kronprinsesse Victoria og prins Daniel samt prinsesse Madeleine og Chris O'Neill.

Prins Oscar blev båret af kronprinsesse Victoria

Prinsesse Leonore fulgtes ind i kirken med mor Madeleine og prins Nicolas blev båret af sin far Chris. Prins Oscar, seks måneder, blev båret af kronprinsesse Victoria, der som fadder til dåbsbarnet gjorde sin entré i kirken sammen med hovedpersonen prins Alexander og hans forældre prisnesse Sofia og prins Carl Philip.

Efter dåben fulgtes prinsesse Estelle ud af kirken med mor og lillebror, mens hun igen holdt far prins Daniel i hånden.

SE BILLEDERNE: De kongelige børns søde dåbsstil

Husk, at du kan se endnu flere flotte billeder fra dåben i det store gemmehæfte, der følger med BILLED-BLADET i næste uge.

https://imgix.billedbladet.dk/10.5894898t.jpg
Kronprinsesse Victoria, prins Oscar, prins Daniel og prinsesse Estelle.
Foto: AOP

Læs mere om: