14. jul. 2013
Af af Marianne Singer

Prinsesse Estelle fejrede mor Victoria

Prinsesse Estelle
Prinsesse Estelle
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Der blev danset, grinet og krammet en masse, da den svenske kronprinsesse holdt sin fødselsdag på Sollidens Slot.

Ligesom vejret var humøret også helt i top, da kronprinsesse Victoria blev fejret foran Sollidens Slot på kongefamiliens fortrukne ferieø Øland.

BILLED-BLADET var med, da en storsmilende kronprinsesse søndag præcis kl. 14.09 trådte ud foran slottet sammen med prins Daniel og deres lille guldklump prinsesse Estelle og forældrene, kong Carl Gustaf og dronning Silvia.

Her blev de modtaget med klappen og jublen af flere tusinde mennesker, der var mødt op for at hylde hende.

Især prinsesse Estelle på knap halvandet år charmerede sig fra første sekund ind i hjerterne på de mange fremmødte. Hun både dansede til musikken fra det lokale orkester, løb glad rundt på de små ben og sad ellers trygt og godt på fars og mormors arm.

Men fremfor alt handlede det om Victoria denne dag, og far Carl Gustaf fik både råbt højt hurra og sunget fødselsdagssang for hende med det store kor af royale fans i ryggen.

Som hvert år gav Victoria sig også rigtig denne gang rigtig god tid til at gå rundt og hilse på og tale med de tusindvis af spændte mennesker, hvoraf mange havde medbragt blomster, halskæder og tegninger til dagens fødselar.

Efter godt halvanden time trak kongefamilien sig igen tilbage for at slappe lidt af, inden den store fødselsdagskoncert på Borgholm om aftenen.

https://imgix.billedbladet.dk/victoria-foedselsdag_0.jpg
Kronprinsesse Victoria og familien.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Læs mere om: