Mandag, 14. juli 2014 - af af Marianne Singer

Prinsesse Estelle fejrer mor

Prins Daniel, dronning Silvia, prinsesse Estelle, kronprinsesse Victoria og kong Carl Gustaf.
Prins Daniel, dronning Silvia, prinsesse Estelle, kronprinsesse Victoria og kong Carl Gustaf.
Foto: Martin Høien
Victoriadagen er i fuld gang, og prinsesse Estelle er igen ved sin mors side, mens kronprinsesse Victoria bliver hyldet foran Sollidens Slott.

Ti minutter forinden havde det småregnet, men det holdt heldigvis tørt, da kronprinsesse Victoria sammen med sine nærmeste tog hul på festlighederne i forbindelse med sin fødselsdag.

Især Victorias søde datter Estelle på knap to og et halvt år vakte straks stor begejstring hos de mange fremmødte mennesker, der var kommet for at ønske deres kronprinsesse tillykke med fødselsdagen.

Den lille prinsesse kom ned ad trappen med mormor, dronning Silvia, og mor Victoria i hånden og vinkede glad til alle. Og med en ny, fin frisure - en lille hestehale.

Kongen holdt derefter en kort tale og udråbte et firfoldigt hurra, hvorefter han sang for til fødselsdagssangen, hvor de fremmødte stemte i.

Koncert i aften

Derefter takkede kronprinsesse Victoria for sangen og gik i gang med at hilse på folk.

Prinsesse Estelle var også med sidste år, hvor hun storhyggede med prins Daniel og dronning Silvia, mens Victoria tog imod gaver og hilste på folk med kong Carl Gustaf tæt på sig.

I år fylder den populære, svenske kronprinsesse 37 år, og traditionen tro bliver den store dag først fejret på Sollidens Slott, og om aftenen med en stor koncert med svenske kunstnere på idrætspladsen i Borgholm.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden